Houten koffertjes

Een nieuw product in mijn assortiment! Houten koffertjes :-) Natuurlijk super leuk beschilderd door mij met bijvoorbeeld een geboortekaartje. Het kinderkoffertje is: 23 x 17 x 9 cm en is gemaakt van grenen hout met een stevig handvat van kunstleer.

Met trots presenteer mijn nieuwe aanwinst: de houten koffertjes! Deze unieke koffertjes zijn een fantastische aanvulling op mijn assortiment en zijn absoluut de moeite waard om te bekijken. De houten koffertjes worden door mij prachtig handbeschilderd en zijn een perfect decoratief opbergdoosje.
Een persoonlijke touch geven aan het koffertje? Dat kan! Ik beschilder ze bijvoorbeeld graag met een afbeelding van een geboortekaartje. Hierdoor ontstaat een uniek item dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden als herinneringsdoos voor de geboorte van een kind.

De kinderkoffertjes hebben een afmeting van 23 x 17 x 9 cm en zijn gemaakt van hoogwaardig grenen hout. Dit zorgt ervoor dat ze erg stevig zijn en lang meegaan. De koffertjes hebben daarnaast een stevig handvat van kunstleer waardoor ze makkelijk te dragen zijn.

De houten koffertjes zijn een fantastisch cadeau voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen ze goed gebruiken als decoratief item of als opbergdoosje. Of je ze nu gebruikt voor het opbergen van speelgoed, sieraden of andere kleine spulletjes, deze koffertjes zijn een aanwinst voor elk interieur!

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn houten koffertjes? Je kan de houten koffertjes op deze pagina vinden.